Hotel Diamond of Bodrum *****

galerie foto

Localitate: Bodrum

Adresa:

ALL INCLUSIVE
Locatie : In centrul orasului Bodrum, cu vedere asupra insulei Kos si a Fortaretei din Bodrum. Hotelul este situat pe plaja.

Adresa : Kumbahce Mah. Ataturk Cad. nr.116, 48400 Bodrum-Mugla.

Aeroport : 35 km distanta de Aeroportul Milas din Bodrum.

Capacitate : 187 camere standard, 9 camere familiale, 2 suite, 1 king suite, 2 camere pentru persoane cu handicap.

FACILITATI
Restaurantul principal cu vedere la piscina si vedere la mare (acoperit cap:400 persoane si in aer liber cap: 250 persoane), 1 restaurant a-la-carte (acoperit cap: 100 persoane si in aer liber cap: 150 persoane), kiosk pe plaja, lobby bar, bar pe acoperis, bar la piscina, discoteca.

Piscina in aer liber si acoperita (incalzita), piscina pentru copii, jacuzzi, salon TV, darts, biliard, tenis de masa, sauna, baie turceasca, centru fitness si gimnastica, masaj, scufundari, canoe, club pentru copii (04-12 ani), sala internet, sala conferinta, servicii curtatorie, doctor.

CAMERE
Cu vedere la mare si vedere la gradina.

CAMERE STANDARD - A/C split, TV satelit, telefon linie directa in camera si in baie, minibar, cutie de valori, baie, uscator de par, parchet laminat, cu sau fara balcon.

CAMERE FAMILIALE - sunt compuse din 2 dormitoare (1 cu un pat matrimonial si 1 cu sofa extensibila), A/C split, TV satelit, telefon linie directa in camera si in baie, minibar, cutie de valori, 1 baie, uscator de par, parchet laminat, cu sau fara balcon.

SUITE - sunt compuse din 2 dormitoare (1 camera cu un pat matrimonial si 1 camera cu 2 paturi) si un living, A/C split, TV satelit, telefon linie directa in camera si in baie, minibar, cutie de valori, 1 baie, uscator de par, parchet laminat, cu sau fara balcon.

KING SUITE - pat matrimonial, A/C split, TV satelit, telefon linie directa in camera si in baie, cutie de valori, bucatarie, jacuzzi, sauna, baie, uscator de par, parchet laminat.


Cerere de rezervare online

Contact

Challenge Turism Agency
Adresa: Str. Lucian Blaga, Nr. 4, Bl. M110, Et. 4, Ap 14,
Sector 3, Bucuresti
Telefon fix: 031 405 64 92
Fax: 031 405 64 92
E-mail: office@challengeturism.ro
Web: www.challengeturism.ro